Broquet Pumps GEORGES BRIERE (Francuska) osnovana je kao nezavisna kompanija 1927. godine, a projektovanje i proizvodnju BROQUET zupčastih pumpi sa spoljašnjim ozubljenjem započela je 1972. godine.

Kompanija se bavi projektovanjem zupčanika za pumpe i specijalizovani su u okviru tehnologije izrade zupčastih pumpi. Ova tehnologija najviše odgovara za rad sa gustim fluidima, fluidima velike viskoznosti i koji sadrže određen nivo čestica (nečistoće) u sebi.

Broquet pumpa

U mogućnosti su da ponude opremu i usluge po zahtevu kupca, prvenstveno za industriju šećera, industriju čokolade, hemijsku i petrohemijsku industriju, sa kapacitetom protoka pumpi od 1 m3/h do 350 m3/h.

Glavne karakteristike Broquet zupčastih pumpi:

  • Velika usisna snaga pumpe
  • Veliki hidraulični uticaj zarad efikasnije potrošnje el. energije
  • Nizak efekat pulsiranja za bolju zaštitu instalacija
  • Jednostepeno zaptivanje koje olakšava i pojeftinjuje održavanje pumpe
  • Duži vek trajanja pumpe zahvaljujući tehnologiji uronjenih rukava
  • Jednostavne za održavanje, uz minimum rezervnih delova

Zahvaljujući međunarodnoj prodajnoj mreži, pumpe Broquet su isporučene u nekoliko hiljada primeraka za 500 fabrika u 60 zemalja širom sveta.

Broquet pumpa

Glavni klijetni Broquet Pumps su renomirane svetske kompanije u okviru šećerne industrije, a takođe su zastupljene i kod renomiranih fabrika u drugim industrijskim granama. Kod nas su prisutne u šećernoj industriji.

Preuzmite Broquet Pumps prezentaciju

Posetite Broquet Pumps webiste