stilm-logoSTIL-M d.o.o. (inicijalni naziv firme) osnovan je 1991. godine u Novom Sadu, osnovna delatnost do embarga bile su usluge uvoza i špedicije, a za vreme embarga unutrašnja trgovina na veliko robama različitih asortimana.

Od 2000. godine poslovanje firme fokusira se na poslove zastupništva renomiranih inostranih proizvođača industrijske opreme, za tržišta ex-Yu (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Rep. Srpska, Crna Gora).

Industrije u kojima najviše poslujemo već duži niz godina jesu šećerna industrija, industrija mineralnih đubriva, industrija skroba, a takođe oprema naših principala zastupljena je i u mnogim drugim industrijama.

2023. godine firma menja svoj naziv u TURBOFLUID d.o.o. radi prikladnijeg predstavljanja za biznis kojim se bavimo.

Naš cilj jeste da svojim klijentima ponudimo najbolje moguće rešenje, u skladu sa njihovim zahtevom. Obilaskom tržišta zajedno sa predstavnicima proizvođača stekli smo poverenje naših kupaca, i postigli veliku efikasnost u realizaciji poslovanja.

Kao dobar privrednik, trudimo se da naše kupce redovno informišemo o novim tehnologijama i proizvodima, i u tu svrhu organizujemo i specijalizovane stručne seminare.

Od osnivanja pa do danas firma je poslovala bez prekida.