Održan seminar 2013. – šećerna, skrobna i ind. mineralnih đubriva

Category : Razno

20. i 21. Februara 2013. održan je dvodnevni seminar u Novom Sadu na Ribarskom ostrvu organizovan od strane Stil-M d.o.o., na temu predstavljanja proizvodnog programa i tehnologija principala koje zastupamo.

Seminru su prisustvovali predstavnici kompanija Ensival Moret (FR), Barriquand (FR), Broquet Pumps (FR), Choquenet (FR), Maguin (FR), Fives Cail (FR), i Filtrapol (PL), koji su vršili prezentacije i odgovarali na pitanja naših uvaženih klijenata. Klijenti koji su prisustvovali i aktivno učestvovali na seminaru jesu predstavnici fabrika iz oblasti šećerne industrije, industrije mineralnih đubriva i skrobne industrije sa teritorije Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine.

Cilj seminara bio je detaljnije upoznavanje postojećih i novih klijenata sa proizvodima i tehnologijama koje nudimo, uspostavljanje poslovne saradnje i ugovaranje novih poslova.

Na seminaru je ukupno prisustvovalo oko 50 ljudi i ocenjujemo ga veoma uspešnim. Svi učesnici su pohvalili organizaciju ovog seminara i izrazili želju da se nastavi sa organizovanjem istog, što ćemo mi svakako i učiniti.

Još jednom zahvaljujemo se našim klijentima na odazivu, prijatnoj atmosferi i druženju tokom ova dva dana seminara.